Nu har jag kommit hem från tåget som kom från Stockholm. Med mig var klassissarna
Carro, Antonia, Antonias lillasyster Olivia och våra mammor.Vi = jag Carro Antonia och Olivia fick den mysiga och roliga Stockholmhelgen av mammorna. Allihopa åkte med tåget i fredags till Gärdet i Stockholm. Vi (som nu betyder alla barnen och mammorna) kom till scandic hotell där vi sov, vid halv sju tiden. Nästa dag var vi först på stan och schoppade lite. Jag shoppade en svart blomma med knappar på som man kan ha i håret, och den här snygga hatten.

Den har jag haft på mig typ oavbrutet sedan dess.
Sedan var vi på en restaurang där alla fyra (tjejerna) åt stek med pommes och bearnaisesås.

Det var verkligen supergott. Vi var inte särskilt hungriga när vi gick till musikalen. På tal om musikalen, det var ju Måns Zelmerlöw eller Semmelröv som pappa har lärt mig och Lizette Pagler som var “Romeo & Julia” i föreställningen. Ibland ville jag gråta, ibland höll jag på att kissa på mig av skratt och ibland ville jag bara gå fram och krama om dom för de spelade så bra. Loa Falkman spelade föresten typ prest i musikalen. Kul att ha sett honom live.
Justdet! När vi var på gallerian i stan såg vi Henrik Shyffert på ett fik.

Det var en suuuuuuperbra helg!