Hej alla läsare, och ni andra också för den delen. Igår var vi med en familj som är här och adopterar sitt andra barn i Kenya. De var här förra gången då vi var här också. Vi träffade dem på ett köpcenter i Nairobi, som heter Yaya. Sedan följde vi med hem till dem. Vi gick i en skog som låg ganska nära där de bodde. Det var en mysig liten promenad. Men jag blev rädd ibland. Det hände som lianer vid stigen. Jag trodde att vissa av dem var ormar. Så lättskrämd är jag.

Det är bilder på vattenfall och grotta från skogen. Och en bild på mig och “familjens” typ blivande dotter (eller ska man säga att hon redan är det).

Idag har vi mest varit här på Hamptons. Vi hängde med familjen idag också. För de kom hit och badade. Innan dom kom, beställde vi mat här. Vi visste att det brukar ta långt tid att få maten här. Because this is Africa. Men När vi äntligen fick maten efter ungefär en och en halv timma så ställde kyparna den på bordet. Vi satt alldeles nära poolen, så när de skulle gå tillbaka till köket ramlade en av dem ner i poolen. Det såg väldigt roligt ut ska ni veta. När de hade gått, började vi skratta allihopa. Speciellt pappa. Han skrattade så mycket så att han blev helt tårögd.

Goodbajs everybody!