Oj… Nu har jag inte skrivit på ganska länge. Men då är det ju bra att jag gör det nu. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Vi har varit på Safari och då klappade och matade jag en svart blind 17:årig 1900 kilos noshörning. Det är det inte många som gjort. Vi såg också många djur på safarin, t.ex: noshörningar, elefanter, antiloper, zebror giraffer och pumbas (alltså vårtsvin).

Igår var vi till svenska skolan här. Då hälsade jag på min gamla klass. Det var bara tre killar som jag kände igen. I klassen var också en till kille och två tjejer. Jag var med tjejerna på rasten. De var jättesnälla och det kändes som jag kände dem direkt.

Sedan gick vi och åt lunch på Java. Vi behövde handla lite, så vi gorde det på Nakumatt. Vi hann inte betala. För innan det var det en bov som tog mammas plånbok, med pengar, mobil, bankkort och pass. (INTE SÅ SUPERBRA)

Var inte oroliga! Vi ska komma hem, med mamma för det finns en svensk ambasad i Nairobi.